Ryhmähoidot

Ryhmähoidoissa käymme läpi ryhmäprosessin missä päästämme yhdessä irti uskomuksista, jotka alitajuisesti ohjaavat elämäämme.

Kaikki tunteemme ja se mitä koemme minäkin hetkenä, juontaa aina meidän aikaisemmista kokemuksista ja niistä muodostuneista uskomuksista ja ohjelmistoista.

Vaikka meillä olisi kaikkein parhaat ja korkeimmat intentiot, niin kauan kuin uskomuksemme elävät tiedostamattomina sisällämme, hallitsevat ne kaikkea mitä teemme ja sanomme; siten estäen meitä todellisen taivaallisen luontomme ilmaisussa, sekä sen realiteetin luomisessa minkä haluaisimme tapahtuvan. Ainoa keino irti siitä noidankehästä minkä uskomuksiemme kautta luomme itsellemme on tiedostaa nämä piilevät ohjelmistot ja sitten päästää niistä irti.

Raanin erikoisuutena on poimia piilevät uskomukset alitajunnastamme, pukea ne sanoiksi tuoden ne tietoisuuteemme pinnalle, ja totuuden voimalla ohjata meitä vapautumaan niistä.

Raani työskentelee sieluntasolla, joten hoitoryhmissä tulee esiin juuri se mistä kukin sielu on valmis päästämään irti sillä hetkellä, ja mikä on eniten pinnalla rajoittamassa sielun aitoa ilmaisua. Kaikki ryhmät tulevat kokoon vetovoimalain alaisina, ja siten ryhmään saapuvat ihmiset omaavat samankaltaisia uskomuksia, joista voimme ryhmänä päästää irti kollektiivisesti sekä yksilöntasolla.

Ryhmäprosessit voivat olla hyvinkin vahvoja, kun kaikki ryhmän jäsenet osallistuvat samaan prosessiin ja siten tukevat toisiaan. Näissä tilaisuuksissa on sinulla myös mahdollisuus tutustua Raanin työskentelyyn turvallisessa ryhmäympäristössä, ja halutessasi voit myös pyytää yksilötyöskentelyä (ryhmän puitteissa ja ajan niin salliessa), ohjausta tai kysyä mielelläsi olevia henkisiä tai henkilökohtaisia kysymyksiä.

Ryhmäprosessit ovat yleensä pari tuntia kestoltaan, ja ne vaihtelevat aiheiltaan ja sisällöltään aina kunkin ryhmän kokoonpanon mukaan. Hoitoryhmistä ja niiden ajankohdista löydät infoa joko Facebook tai Instagram sivujen kautta. Raani tekee ryhmähoitoja säännöllisesti sekä Turussa että Helsingissä. Voit halutessasi kutsua Raanin kaupunkiisi tekemään ryhmähoidon jos sinulla on mahdollinen tila ja ryhmä osallistujia tiedossa.

Ryhmäprosesseja voidaan toteuttaa kaikenlaisissa ryhmissä; yhteisöissä, työpaikoilla, ystäväpiireissä, perheissä, erinäisissä tilaisuuksissa, tai myöskin ennaltaan toisiaan tuntemattomien osallistujien kesken. Silloin kun ryhmäprosessit tehdään erilaisissa yhteisöissä ne ovat erinomaisia purkamaan jumiutuneita energioita, selvittelemään välejä ja energioita, avaamaan kommunikaatiota, selkeyttämään tilanteita, vapauttamaan henkilöiden välistä mahdollista karmaa ja näin ne luovat uuden alun ja voivat tuoda ryhmän jäsenet takaisin harmoniaan toistensa kanssa.

Kuvat: Mikaela Metelinen / Ruukin taikaa – instagramissa @mikaelametelinen