Transformoivat Sielunhoitokohtaamiset

Kaikki tunteemme ja se mitä koemme minäkin hetkenä, juontaa aina meidän aikaisemmista kokemuksista ja niistä muodostuneista uskomuksista ja ohjelmistoista.

Vaikka meillä olisi kaikkein parhaat ja korkeimmat intentiot, niin kauan kuin uskomuksemme elävät tiedostamattomina sisällämme, hallitsevat ne kaikkea mitä teemme ja sanomme; siten estäen meitä todellisen taivaallisen luontomme ilmaisussa, sekä sen realiteetin luomisessa minkä haluaisimme tapahtuvan. Ainoa keino irti siitä noidankehästä minkä uskomuksiemme kautta luomme itsellemme on tiedostaa nämä piilevät ohjelmistot ja sitten päästää niistä irti.

Hoitokohtaamisissa otan yhteyden korkeampaan henkeen, jolta saamieni tietojen siivittämänä alan hoidon vastaanottajan kanssa purkamaan sitä ohjelmistoa, tunnelukkoa tai traumaa, mikä silloin on eniten estämässä hänen sielunsa aitoa ilmaisua.

Tämä transformoiva työ toimii käyttäen avaimenaan totuuden voimaa. Pukemalla totuuden sanoiksi henkilön sielu vapautuu omista juurtuneista uskomuksistaan. Kohtaamisen aikana ohjaan vastaanottajan hänen relatiivisesta totuudestaan korkeampaan totuuteen. Vastaanottaja kokee vapautuksen ja rauhan tunteen, ja saa syvemmän yhteyden itseensä.

Hoitoja saa sekä kaukohoitoina skypen kautta, että luonani Billnäsissä. Käyn myös Turussa ja Helsingissä ja Tampereella välillä, ja silloin on mahdollista varata hoito näihin kaupunkeihin, tosin niihin tulee pieni lisä hoitohuoneen vuokrasta. On myös mahdollista järjestää päiviä eri puolilla Suomea jolloin voin tulla tekemään ryhmähoidon tai jos siihen on kiinnostusta useamman yksilöhoidon kaveripiirissä samana päivänä.

Kaukohoidot ovat yhtä tehokkaita ja voimakkaita kuin muutkin hoitoni, ja niissä on se etu, että saat olla oman kodin rauhassa, tutussa ympäristössä, eikä hoidon jälkeen tarvitse heti lähteä suoraan liikenteeseen, vaan saa rauhassa lepäillä ja sulatella hoidon vaikutuksia. 

Hoidot ja Hinnat:

Syvähoito – 90 minuuttia – €140

Tehohoito – 60 minuuttia – €100

Hoidon syvyys riippuu paljolti sen pituudesta. Mitä pidempi hoito, luonnollisesti sitä syvemmälle voimme mennä. Tehohoidossa teemme paljon pienessä ajassa. Siinä pystymme avaamaan syviä aiheita ja pääsemme jo myös vapauttamaan niitä, mutta tietenkään kokonaissyvyys ei voi olla sama kuin pidemmässä istunnossa, missä pääsemme purkamaan ohjelmistoja niiden syvemmiltä juurilta. Jos elämässäsi ei ole meneillään mitään kovin raskasta, vaan etsit yksinkertaisesti enemmän selkeyttä, oivalluksia tai seuraavaa askelta eheytymisellesi – tai ehkä tunnet vetoa hoitoihini ja haluat vain kokeilla miltä ne tuntuvat – niin silloin keveämpi Tehohoito voi olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Niille jotka taas haluavat todella vapautua syvistä rajoittavista ohjelmistoista tai juurtuneista energioista, suosittelen Syvähoitoa. Useimmille ihmisille jo yksi hoito antaa suuren harppauksen eteenpäin ja auttaa vapautumaan aivan uuteen tilaan. Jos kuitenkin tunnet, että voisit tarvita useamman kuin yhden hoidon, voit ottaa yhteyttä minuun ja voimme keskustella sarjahoitopaketista, siihen sopivasta hinnasta ja (tarvittaessa) maksuaikataulusta.

Jos et ole varma kumman hoidon haluaisit, on myös mahdollista vain varata aika ja sitten päättää hoidon kuluessa kuinka pitkään jatkamme.

VARAA HOITO TÄÄLTÄ!