Valmistautuminen Hoitokohtaamiseen


Kiitos kiinnostuksestasi hoitokohtaamiseen. Ymmärräthän, että tämä tulee olemaan sinulle syvä muutos ja elämään vaikuttava kokemus.
Tässä transformoivassa hoidossa voit vapautua käyttäytymismalleista, peloista ja kivuista, joista et välttämättä ole vielä edes tietoinen. Tämä on matka, joka perustuu täysin korkeamman hengen ohjaukseen ja joka tekee askeleen tuntemattomaan meille molemmille. Tulet kokemaan kuinka uskomuksista irtipäästäessäsi syntyy sisällesi enemmän tilaa armolle, ilolle ja rauhalle.


Tässä joitakin ehdotuksia ja ohjeita, joiden avulla tämä kohtaaminen voi olla kaunis kokemus meille molemmille. Tämä on se mitä voit tehdä puolestasi helpottaaksesi istunnon sujuvan kulun:


• Juo paljon vettä ennen ennen kohtaamista ja sen jälkeen. Hyvä nestetasapaino on tärkeää hoidolle.

• Älä juo kahvia tai energiajuomia. Tällaiset juomat stimuloivat hermostoa voimakkaasti ja luovat rauhattomuuden tunteen pitäen tietoisuutesi itsesi ulkopuolella ja pois kehosta. Jos olet jossain muualla, et itsesi kanssa, työskentely sinun sisimpäsi kanssa on erittäin vaikeaa. Älä missään tapauksessa ota näitä aineita sinä päivänä, kun sinulla on hoitokohtaaminen, ja mitä vähemmän olet ottanut edellisinä päivinä sitä parempi. Sama pätee tietysti kaikkiin muihinkin huumaus- ja stimulointiaineisiin.

• Syö kevyesti ennen kohtaamista, jos sinun on nälkä. Hedelmät, mehut ja salaatit ovat paras valinta. Vältä sokeria.

• Pidä puhelimesi, sekä muut elektroniset laitteet kuten WiFi, suljettuna istunnon aikana; joko lentokonetilassa tai täysin poissa päältä. Poikkeuksena tietenki kaukohoidot joissa yhteys tapahtuu puhelimen tai internetin kautta. Poista myös rannekello, silmälasit, ja ylimääräiset korut.

• Jos hoitokohtaaminen tapahtuu kotonasi, valmista sille mukava ja hiljainen tila. Varmista että istunnon aikana ei tule häiriöitä muilta asuintovereilta. Valoisa, puhdas ja tuuletettu tila on suotuisa. Valmistele sopiva makuualusta itsellesi; joko sänky tai patja, niin että voit maata mukavasti siinä parinkin tunnin ajan.

• Etähoitoon valmistautuessa on myös hyvä tarkistaa kaikki tekniset laitteet; etenkin niiden kuuluvuus ja näkyvyys, ettei hoitoaikaa tarvitse käyttää tällaisten säätämiseen. Korvakuulokkeet ovat yleensä hyvä ratkaisu, ja tietokone tms on hyvä asettaa niin, että sinut voi nähdä koko hoidon ajan alustalta missä makaat.

• Ennen hoitoa haluat ehkä ottaa jonkin aikaa itsellesi ja miettiä mistä olet valmis päästämään irti; mistä asiasta haluaisit vapautua. Voit kävellä luonnossa tai vain olla jonkin aikaa hiljaisuudessa. Tämä auttaa sinua pysymään rauhallisempana sekä yhteydessä itseesi.

• Istunnon jälkeen on hyvä käydä suihkussa tai uimassa, sillä energiakenttäsi tulee olemaan hyvin avoin, ja vesi auttaa puhdistamaan aurasi ja valmistamaan sinut muille päivän toimille.

• Jos vain suinkin mahdollista pidä loppupäivä vapaana töistä, tapaamisista, elektroniikasta, erilaisista mielen kiihokkeista, sekä stimuloivista tilanteista ja aineista.

• Kohtaamisen jälkeen saat joitakin ehdotuksia siitä, miten voit saada hoidosta kestävimmän hyödyn.


Paljon kiitoksia rohkeudestasi auttaa maailmaa oman muutoksesi kautta!

Sydämellisesti,

Raani