Raanista lyhyesti

Vaikka muutos ja kasvu onkin jatkuva prosessi, jolla ei ole alkua tai loppua, jos minun pitäisi osoittaa hengellisen matkani alku, sanoisin että se alkoi todella opettajani Braahmanin kanssa heinäkuussa 2011. Vastauksena tuolloisiin rukouksiini maailmankaikkeus lähetti Braahmanin elämääni. Tietäen sisälläni selvästi, että hän on opettajani, liityin siihen pienimuotoiseen sanghaan mikä oli hänen ympärillään, ja vietin seuraavat vuodet tässä läheisessä yhteydessä. Tuona aikana kävin läpi niin syvän muutoksen, että se oli villeimpienkin kuvitelmieni ulkopuolella. Samalla kun kaikki ideani, uskomukseni ja kiintymykseni maailmaan vedettiin armottomasti juurineen irti, sekä aseeni ja puolustusmekanismini purettiin; kaikkea sitä, mikä minussa oli totta ja hyvää, ravittiin ja vahvistettiin.

Kun päästin irti kaikesta, jonka olin luullut olevan minä, löysin itsestäni sellaisia puolia, joita en koskaan ollut tiennyt olevan olemassakaan. Samaan aikaan olin jatkuvasti erittäin voimakkaiden henkisten opetusten vastaanottavassa päässä Braahmanin kautta. Osana tietoista sanghaa Braahmanin ohjauksessa, seuraten hänen horjumatonta esimerkkiään, pyrimme elämään jatkuvassa rakkaudessa, totuudessa ja yhteydessä, jossa kaikkien odotettiin antavan ehdottoman parhaansa koko ajan. Sanomattakin on selvää, että tämä aika on ollut erittäin intensiivinen kasvuaika kaikilla tasoilla.

Seuraavien vuosien aikana vietin pitkään itsekseni Intiassa ja muualla Aasiassa, samalla kun pysyin opettaja-opiskelija yhteydessä Braahmanin kanssa toisinaan enemmän, toisinaan vähemmän. Välillä tapasimme myös fyysisesti lyhyen aikaa missä silloin oleskelimmekin. Nyt yli 10 vuoden Aasiassa tapahtuneen henkisen matkani jälkeen sydämeni on opastanut minut takaisin Suomeen – kotimaahani.

Elän elämäni ja transformaationi Sathya Sai Baban ohjauksessa. Voisi sanoa että hän toimii sisäisenä äänenäni, etenkin hyvin tähdellisissä asioissa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana vietin noin puolet ajasta Sai Baban ashramissa Puttaparthissa, Intiassa. Henkilökohtainen matkani näinä vuosina vei minut myös Tiruvanamalaihin moneksi kuukaudeksi, rakkaan guruni Yogi Ramsuratkamarin ohjaukseen. Gurut ja mestarit ovat Jumalan ilmentymiä, jotka auttavat meitä, sen salliessamme, ottamaan aimoharppauksia henkisellä matkallamme. Jumala tietenkin on vain Yksi.

Viimeisen kymmenen vuoden ajan olen antanut hoitoja ja käyttänyt Braahmanilta oppimaani työtä sekä itseni että muiden kanssa joka päivä. Olen nähnyt ja henkilökohtaisesti kokenut lukemattomia muutoksen ja parantumisen ihmeitä, jotka tapahtuvat tämän työn avulla, eikä vastaani ole tullut vielä mitään tehokkaampaa paranemismenetelmää kuin tämä. Tämän työn kautta olen itse parantunut ja löytänyt vapauden. Näin voin täydestä sydämestäni tarjota tämän työn sekä kaiken kokemukseni ja osaamiseni niille, jotka etsivät syvää ja kestävää muutosta.

Om Sai Ram